Slim fit ortoser til ankelleddet

Nye produkter: MalleoLoc L og MalleoLoc L3

Fra nu af vil to nye ortoser, MalleoLoc L og MalleoLoc L3, supplere behandlingsområdet for funktionel ustabilitet i anklen. De giver lateral stabilisering baseret på en anatomisk formet L-skal med sikringsremme. Takket være deres slanke pasform kan de bæres i sports- og endda businesssko. Under hverdagens bevægelser hjælper ortoserne med at forhindre overstræk ved at modvirke overdreven supination.

En lille plantarpude kan fastgøres til MalleoLoc L for at stimulere dorsifleksor musklerne og aktivt stabilisere ankelen. MalleoLoc L3 kombinerer L-skal og -remme med en ekstra kompressionsstøtte. Dens elementer kan fjernes gradvist. Til multi-trinsbehandling og patienter med kroniske tilstande tilbyder den flere stabiliseringsmuligheder: fuldt monteret, skallen, stropper og bandagen beskytter ankelen mod for stor belastning. Indledningsvis kan skallen fjernes, så fastgørelsesbåndene, indtil bandagen stabiliserer anklen udelukkende baseret på dens proprioceptive effekt. Dens kompressionstrik masserer blødt væv under bevægelse. Dette hjælper med at aktivere musklerne og for at mindske hævelse. Bandagen er udstyret med en lang lynlås mellem medial malleolus og Achilles-senen for lettere påtagning.

Den nye MalleoLoc L fås i en opbevaringsvenlig universel størrelse til højre og venstre fod, og den nye MalleoLoc L3 fås i seks størrelser baseret på ankelmålingen for den integrerede kompressionsbandage.

 

Se de nye produkter her:

MalleoLoc L

MalleoLoc L3

Tilbage