Udvidet størrelses system

SecuTec Genu knæskinne

Ved hjælp af Bauerfeind's SecuTec Genu hard frame ortose kan bandagister og fysioterapeuter nu også behandle knæpatienter med en låromkreds på op til 72 centimeter og underbens omkreds på op til 51 centimeter. Den nyindførte størrelse 7 kan kombineres med rammestørrelse 6 eller størrelse 5 for låret eller underbenet.

Den reviderede version af SecuTec Genu blev lanceret i september 2016. En udvidelse af størrelsessystemet er nu blevet tilføjet til de innovative funktioner med hensyn til justering og håndtering. Den stabiliserende  ortose til knæleddet er nu tilgængelig i syv størrelser. Det kan bruges til at dække omkreds fra 38 til 72 centimeter ved låret og fra 28 til 51 centimeter ved underbenet. Monteringssættet kan nu bestilles med forskellige rammestørrelser for øvre og nedre ben med en forskel på to på hinanden følgende størrelser. Med størrelse 7 kan f.eks. Knæpatienter med konisk benform leveres med størrelse 7 på låret og 6 eller 5 til underbenet. Atletiske patienter med udtalte lægmuskler kan have en størrelse 7 nederst og størrelse 6 eller 5 øverst.

SecuTec Genu stabiliserer knæleddet i overensstemmelse med 4-punktsprincippet efter korsbånd, sideledbånd og meniskskader. Fleksion og extension kan begrænses til fuldstændig immobilisering. Hængslerne kan justeres uden værktøj, og graden af ​​begrænsning kan ses på ydersiden.

Tilbage