Om Bauerfeind

Bauerfeind er en familieejet virksomhed, der er stolt af sine traditionelle rødder. Den adskiller sig med sine moderne løsninger til sundhedsvæsenet, der muliggør et aktivt og smertefrit liv, uanset om det er med en bandage eller en ortose, med medicinske kompressionsstrømper eller ortopædiske indlægssåler.

Kvalitet “Made in Germany”

Den mellemstore virksomhed blev grundlagt i 1929 i Zeulenroda (Thüringen, Tyskland), og er en af de førende på markedet i sin branche: Bauerfeind beskæftiger omkring 2.000 medarbejdere på verdensplan og er repræsenteret ved datterselskaber i over 20 lande. Produkterne er udelukkende produceret i Tyskland og er delvist fremstillet i hånden, før de sendes over hele verden. De opfylder de strengeste krav til kvalitet, effektivitet og komfort. Dette bekræftes af regelmæssige inspektionsprocedurer, så vores produkter har tilladelse til at bære forseglingen og varemærker efter vellykket test.

„Det er verdensklasse produkter.“

Dirk Nowitzki, NBA All-Star

Brand ambassadør Dirk Nowitzki

Vores partnerskab med Dirk Nowitzki begyndte i januar 2016. Han er den første globale brand ambassadør for Bauerfeind AG. Betydningen af familien, en nede-på-jorden attitude, og en kærlighed til sport er, hvad forener Bauerfeind og basketball superstjernen. Dirk Nowitzki var en fan af Bauerfeinds produkter længe før det officielle partnerskab, men siger: ”Jeg er nødt til at kunne stole på min krop og Bauerfeind hjælper mig til at gøre det. Deres produkter er i verdensklasse.”

Globale partnere i en verden af sport

Ekspertise, ønsket om at lykkes, og teamspirit er alle værdier, som Bauerfeind tilgodeser. Elite atleter over hele verden er afhængige af disse produkter af høj kvalitet. Det er også blevet svært at forestille sig OL uden Bauerfeind. Virksomheden har været fast inventar i den olympiske lægehjælp siden 2002: I starten tilbød Bauerfeind sine ortopædiske tjenester udelukkende til tyske atleter, men siden 2010 har virksomheden været ansvarlig for behandling af atleter fra alle deltagende lande, som partner i den relevante organisationskomité. Senest har Bauerfeind succesfuldt behandlet atleter ved OL i Rio de Janeiro i 2016.

Fysio-shop.dk ApS

Fysio-shop.dk ApS overtog distributionen af Bauerfeind produkter 1. januar 2015. Med mere end 10 års erfaring med de professionelle produkter tilbydes både forhandlere og kunder fra hele landet et meget højt fagligt serviceniveau og hurtig levering.

I Hadsten mellem Århus og Randers ligger Fysio-shop.dk med administration, showroom og fysioterapeutisk klinik med speciale i idrætsskader, funktionel udredning, klartests og second opinions. Her har du muligheden for at snakke med os, teste og afprøve alle Bauerfeinds produkter. Kontakt os med fordel først på 42721092 eller info@fysio-shop.dk.

Fysio-shop.dk underviser og servicerer forhandlere af Bauerfeind i hele landet. Vi har dagligt kontakt med kunder fra hele landet og kan altid henvise til en kompetent forhandler i nærheden af dig.

Fysio-shop.dks ambition er at være Danmarks foretrukne leverandør af udvalgte professionelle produkter og rådgivning til eliteudøvere, patienter og personer, der kun vil have det bedste. Fysio-shop.dks netværk er et stærkt fagligt netværk, opdateret kompetenceniveau og vidensdeling og unikke produkter i topklasse.